میهن فراز

آموزش وبلاگ نویسی
جدید ترین مطالب
آرشیو مطالب

خاصيت هاي چایی

یکشنبه 29 تير 1393

آیا در مورد چایی چیزی می دانید ؟

تحقيقات صورت گرفته بر روي چاي مشخص شده است كه اين نوشيدني هم خاصيت تحريك كنندگي دارد و هم آرام‌بخشي. چاي تا دو دقيقه بعد از دم كشيدن، اثر محرك دارد،‌ اما پس از اين مدت به تدريج از خاصيت تحريك‌كنندگي آن كاسته شده و به خاصيت آرام‌بخشي آن افزوده مي شود. در ضمن پس از گذشت 5 دقيقه از دم كشيدن، چاي كاملا به يك آرام بخش تبديل مي‌شود.

در مورد ماهي بدانید؟

یکشنبه 29 تير 1393

آیا می دانید خواص ماهی 

مصرف تن ماهي و ماهي پخته خطر بروز سكته مغزي را در دوران كهنسالي كاهش مي‌دهد. خوردن ماهي سرخ شده يا ساندويج ماهي خطر اين عارضه را افزايش مي‌دهد. تاثير ماهي بر روي بيماري‌هاي قلبي - عروقي نيز به نوع پختن اين ماده خوراكي و مصرف آن در شيوه‌هاي مختلف پخت بستگي دارد.

لنز های چشمي

یکشنبه 29 تير 1393

لنز های چشمي
لنز های چشمي

عدسي‌هاي تماسي (Contact Lense) وسايلي هستند كه عمدتاً براي اصلاح عيوب انكساري چشم بكار رفته و در زير پلك و روي سطح قرنيه چشم قرار مي‌گيرند. اين وسايل اپتيكي براي اولين بار در سال 1960 ميلادي و از ماده پلي متيل متاآيكريلات (PMMA) ساخته شدند. بتدريج با افزايش مصرف و كاربرد اين عدسي‌ها در ساخت آنها تحولات زيادي رخ داده و از مواد مختلف پلاستيكي جهت ساخت آنها استفاده گرديد، بطوريكه كاربرد آنها راحت‌تر و از نظر اپتيكي كيفيتي بهتر پيدا كردند.

ادامه مطلب

خواص هویج , خواص اسفناج

یکشنبه 29 تير 1393

خواص اسفناج

اسفناج نيز داراي مقدار زيادي ويتامين A است. مخلوط آب هويج و آب اسفناج، نوشيدنيرا به وجود مي‏آورد که حاوي مقادير زيادي ويتامين A است.

 

ويتامين A همچنين براي مادران باردار و جنين خيلي مهم است. (البته خانم‏هاي باردار درمورد مصرف آب هويج بايد با پزشک خود مشورت کنند، زيرا دريافت اضافي ويتامين A ممكن است باعث بروز ناهنجاري هاي جنيني شود.)

ادامه مطلب