close
چت روم
کلمپه شیرینی مناسب عید

میهن فراز

آموزش وبلاگ نویسی
جدید ترین مطالب
آرشیو مطالب

کلمپه شیرینی مناسب عید

پنجشنبه 05 تير 1393

 

کلمپه شیرینی مناسب عید

مواد لازم:

 

 

آرد
یک کیلو
روغن جامد یا کره
400 الی 500 گرم
تخم مرغ
2 عدد
شکر
200 گرم
شیر به همراه کمی آب نصف لیوان
هل و وانیل به میزان لازم

 


مواد لازم : برای وسط کلمپه

 

 

خرمای بدون هسته
400 گرم
مغز گردوی خورد شده
200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندی
به میزان لازم
بادیون و زنجبیل
به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

 


طرز تهیه :

 


ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.

 


مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 


به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:

 


روش اول :
خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

 


روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

 

 

وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

منبع:بیتوته

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی