close
چت روم
آموزش پخت شیرینی ونیزی

میهن فراز

آموزش وبلاگ نویسی
جدید ترین مطالب
آرشیو مطالب

شیرینی ونیزی

سه شنبه 27 آبان 1393

تهیه شیرینی ونیزی , شیرینی پزی

مواد لازم :

 

کره

225 گرم

آرد

225 گرم

پودر قند

50 گرم

وانیل

نصف قاشق چايخوري

نشاسته ذرت

50 گرم

شكلات چيپسي

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

كره نرم‌شده را خوب مي‌زنيم، پودرقند و وانيل را اضافه كرده، آن‌قدر به هم زدن ادامه مي‌دهيم تا به صورت كرم در آيد. سپس آرد و نشاسته‌ ذرت را افزوده تا خمير لطيفي درست شود. خمير را درون كيسه کرده و با ماسوره ستاره‌اي در سيني با فاصله مي‌ريزيم و روي هر كدام يك عدد شكلات چيپسي مي‌گذاريم سپس سيني را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم.

 

منبع: beytoote.com / بیتوته

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی